IFK Luleå

Referat: Luleå SK - IFK Luleå

Så var då seriespelet för F08 igång och vilken start tjejerna bjöd på i den kalla vinden på Hertsö IP.
Efter att LSK, som enbart har åtta 08:or, fått flera sjukdomsbesked och avbokningar så hade man ställt upp hela nio tjejer födda 07.
IFK visade ingen rädsla och redan halvvägs in i första perioden satte nyförvärvet Aseel seriens första mål, fint frame på retur efter Estelle.
I tredje perioden stod det klart att IFK skulle ta hem matchen och backade hem lite för mycket och LSK kunde reducera till 1-4 som också blev slutresultatet.
Hela lagmaskinen spelade verkligt fin och underhållande fotboll och slutresultatet kunde lika gärna ha blivit ännu en skrällvinst i likhet med helgens tre cupmatchvinster utan insläppt mål.
Att IFK hade fyra olika målgörare denna gång visar på styrkan och bredden i hela laget.
Målgörare var: Aseel, Amber, Lisa och Julia G.
Målvakten Josefine gjorde ett par kvalificerade räddningar genom att slänga sig och stöta bort bollarna som annars hade suttit innanför stolparna.